Özel Karadağ Eğitim Kurumları tarafından Lütfi Elvan Kongre Merkezinde velilere yönelik ‘Z Kuşağında Ebeveyn Olmak’ adlı seminer düzenlendi.

Katılımcılara selamlama konuşması yapan Özel Karadağ İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Koçak, “Eğitimi okul binalarının dışına taşımayı hedefledik. Bizler Özel Karadağ Eğitim Kurumları ailesi olarak eğitimin ayrılmaz öğeleri olan velilerimizin de çocuklarımızın da daha iyi bir geleceğe ulaşmaları için yeni bilgiler edinmelerini ya da bildiklerini hatırlamalarını istedik. Bu nedenle ‘Z Kuşağında Ebeveyn Olmak’ adlı bir seminer düzenleye çalıştık. Bu konuda yazdığı kitaplarla, verdiği konferanslarla bizlerinde yolunu aydınlatacak olan Doç. Dr. Muhammet Öztabak hocamla sizleri buluşturmayı arzuladık. Başarı suya benzetilebilir, su nasıl ki bulunduğu kabın şeklini alırsa başarıda bakış açısının şeklini alır diyen hocamızın bakış açısına, tavsiyelerine ve tecrübelerine hep birlikte dinleyeceğiz” dedi.

Düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Özel Karadağ Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Atakan Koçak, Z kuşağı hakkında katılımcılar bilgiler verdi. Z kuşağının ebeveynlerden neler istedikleri konusuna değinen Koçak, daha sonrasında sözü seminere konuşmacı olarak katılan Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Öztabak’a bıraktı. Öztabak, katılımcılara geçmişten günümüze kadar gelen kuşaklar hakkında bilgiler aktardı. Yeni nesil hakkında birçok konuya değinen Öztabak, ebeveynlere tavsiyelerde bulundu.

Seminer, Özel Karadağ Eğitim Kurumları tarafından hazırlanan plaketin Öztabak’a takdiminin ardından sonra erdi.

Düzenlenen seminere İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Özel Karadağ Fen-Anadolu Lisesi Müdürü Erturul Erşahince, veliler ve davetliler katıldı.