Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından iki yeni kurs daha düzenleniyor. İlki 5 Nisan Cumartesi günü yapılacak Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursu, ikincisi ise 03-04 Mayıs Cumartesi-Pazar günleri yapılacak olan İkna Psikolojisi eğitimi.
Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursu

Japonya’da ortaya çıkan ve ‘evrensel yaşam enerjisi’ anlamına gelen reiki, evrenin her yerinde bulunan fakat insanlarda çoğu kez akışı bozulan yaşam enerjisinin kişiye tekrar aktarılmasını sağlar.

Reiki öğretisine göre eğer yaşam enerjiniz düşükse veya enerji akışında bir tıkanıklık varsa zihinsel, ruhsal ve fiziksel problemler baş gösterir. Reiki ise vücuttaki sağlığın, uyumun ve dengenin tekrar düzenlenmesini sağlar. Reiki ile ‘evrensel yaşam enerjisi’ne uyumlanan kişi, enerji kanallarını açarak yaşam enerjisinin düzenli çalışmasını sağlayacaktır. Bir Reiki Master (Öğretmen) tarafından ellerin bedene temasıyla transfer edilen şifa verici yaşam enerjisi sayesinde kişi kendinin şifacısı olur.

KMÜ Uygulama Anaokulu lobisinde 5 Nisan Cumartesi günü 10.00-15.00 saatleri arasında yapılacak olan Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursu, Reiki Master Ayla Işık tarafından verilecek. Allah'ın 99 ismi vasıtasıyla insanların kendini keşfetmesi ve öz benliğine dönerek Yaradan’la bağlantıda kalmasını sağlayamaya yönelik gerçekleştirilecek Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursuna kayıt yaptırmak için http://sem.kmu.edu.tr/ adresinden online başvuru yapılması gerekiyor.

İkna Psikolojisi Eğitimi

‘Asla Vazgeçme, Marka Çocuk Yetiştirmek, Kariyer Dolmuşu ve Türk İşi İkna’ isimli kitapların yazarı Erdem Karagöz tarafından verilecek olan İkna Psikoloji Eğitimi, 03-04 Mayıs Cumartesi-Pazar günleri yapılacak.

İkna teknikleri, ikna oyunları, Türklere özel stratejiler, koçluk becerileri, heyecan transferi, iletişim sihirleri, beden dili, önyargılar, algı yönetimi gibi pek çok konunun ele alınacağı kurs sonunda katılımcılara Erdem Karagöz’ün imzaladığı “Türk İşi İkna” kitabı hediye edilecek. Kursa kayıt yaptırmak isteyenlerin http://sem.kmu.edu.tr/ adresinden online başvuru yapması gerekiyor.