Öğrenciler Yüksek Moralle Sınavlara Hazırlanıyor
Karaman Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 12.sınıf öğrencilerine YGS öncesi sınav hazırlık çalışmaları kapsamında moral motivasyon için kahvaltı sürprizi yaptı. Kahvaltıda okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birliği başkanı Hasan Elmas ve öğrencilerle bir araya gelindi.

Neşeli geçen kahvaltıda 12.sınıflar adına Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinden Ahmet Zeyd Tekin bir konuşma yaparak, bu organizasyonu düzenleyerek kendilerine destek veren tüm öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür ederek sınav için başarı sözü verdi.

Okul Müdürü Emetullah Emre kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, “ Geçtiğimiz günlerde başlattığımız çalışmayla okulumuz adına YGS ve LYS hazırlık çalışmaları kapsamında çeşitli dershanelerle iletişime geçilmiştir. Deneme sınavları ile yaprak testler alınarak etüt çalışmalarında kullanılmıştır. Dershaneler ile yapılan işbirliği içerisinde okulumuzda 11. ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik YGS ve LYS sınav sistemi ile ilgili dershane temsilcisi Erol Çelebi ile okul rehber öğretmenimiz Abdurrahim Kara işbirliğinde bir bilgilendirme semineri verilmiştir. Son olarak düzenlediğimiz kahvaltıyla öğrencilerimizle bir araya gelerek onların moralleri yüksek ve kendilerine duydukları güvenle sınava girmelerinin başarılarına katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dilerim.” dedi.