Türk Lions Vakfı 50. yıl kuruluş davetinde ünlü moda tasarımcısı Mehmet Köymen’in 2015 Winter Haute Couture "Love" isimli koleksiyonu sergilendi.

Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu’nun organizasyonunda geceye özel olarak düzenlenen defileden ve Uğur Batur müzayedesinden elde edilen gelir, 700 üniversite öğrencisinin burs giderlerine harcanacak. Gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu Saruhan Hünel yaparken, Yeşim Salkım da verdiği konser ile konuklara keyifli dakikalar yaşattı.

Gecenin sponsoru olan Medikal Estetik Tıp Derneği (MESTDER) Başkan Vekili ve Activa Estetik Klinikleri Direktörü Dr. Mevlüt Dağ, ödülünü Lions Genel Sekreteri Dr. Osman Alkan’dan aldı. Lions Genel Sekreteri Dr. Osman Alkan, böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine verdiği destekten dolayı Dr. Mevlüt Dağ’a teşekkürlerini iletti.Dr. Mevlüt Dağ ise 700 üniversite öğrencisinin burslarına katkıda bulunuyor olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, gecenin mimarı olan Mehmet Köymen ve LIONS Vakfı’na teşekkür etti.

Gönül Yazar, Semra Özal, Neslihan Kozanoğlu, Hande Sezer Pekcan, Ahmet Yayla, Esen Soydan gibi isimlerin de yer aldığı gecenin sürprizi ise, cemiyet hayatının 2 ünlü isminden geldi. Ünlü modacı Arte Tahir ve Prof. Dr. Arzu Kunt da, podyumda boy gösterdi.