Pazarda ‘Şimşek’ Gibi İlerliyor
Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Şimşek Gıda, Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapıyor. Yenilikçilik ve kaliteyi ön planda tutup dünyadaki teknolojik gelişmeleri takip ederek fabrikasını modern yatırımlarla çağdaş bir düzeye taşıyan Şimşek Gıda bugün; 85.000 m2’si kapalı 50.000 m2’si açık olmak üzere toplam 135.000 m2’lik alana sahip tesislerinde, ileri teknolojisi ve 1400’ü aşkın çalışanı ile lezzet dolu ürünler sunuyor.


Enerjisiz Kalmayın Next Flakes Atıştırın

Türk damak tadına yepyeni lezzetler kazandıran Bien, sıradışı bir lezzete daha imza atıyor. Besleyici ve lezzetli Next Flakes, beyaz çikolata ve mısır gevreği tutkunlarını baştan çıkartacak.

Farklı tatlar, yeni ve sıradışı lezzetler yine Bien’den geliyor. Beyaz çikolata ve mısır gevreği tutkunlarına özel Next Flakes; Bien’in yenilikçi vizyonunun bir ürünü. Besleyici ve lezzetli. Çıtır çıtır cereal bar ile beyaz çikolatanın birleşiminden oluşuyor. Besleyici ve lezzetli Next Flakes atıştırmalık da Türk damak tadına yepyeni bir lezzet katacak.




Balın Baştan Çıkartıcı Kokusu, Çikolatanın Vazgeçilmez Tadı
Muhteşem Lezzet Yolculuğu

Türkiye’yi ‘ilk’lerle tanıştıran Bien, kruvasan lansmanının ardından ardından ürün ailesine yepyeni lezzetler kazandırmaya devam ediyor.
Çikolata, bal ve kekin muhteşem uyumundan doğan Bien Sponge Cake, atıştırmalıklar kategorisinde Türk damak tadının vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.

Türkiye’de ilk kez kruvasan lansmanının ardından Bien ailesi ürün yelpazesini genişletmeyi sürdürüyor. Bien’in yeni ürünü Sponge Cake, Türk damak tadına sıradışı bir lezzet katacak. Çikolata, bal ve kekin muhteşem birlikteliğinden doğan Bien Sponge Cake, atıştırmalıklar kategorisinin vazgeçilmezleri arasına girecek.
Atıştırmalıklarda Yenilikçi Ürünler
Bien Sponge Cake; 3 dilim yumuşacık kekten oluşan muhteşem bir atıştırmalık. Çikolatalı Bien Sponge Cake’in yumuşacık kekiyle büyülenecek, dilimler arasını kaplayan nefis çikolata damağınıza yayılacak. 
Bien Sponge Cake Ballı ise; yenilikçi bir lezzet. Kek dilimlerinin arasında bal ve nefis kremanın karışımı bulunuyor. Her ısırışınızda balın baştan çıkartıcı tadı ve kokusunu hissedeceksiniz.