Karaman’da her hafta bir açılış töreni gerçekleştiren Karaman Belediyesi, bu hafta da şehrimiz açısından çok önemli bir hizmet birimi olan Akıllı Kent Hizmetleri Merkezi’ni hizmete sunuyor.

 

            Belediye hizmet binasının zemin katında, 22 Haziran Cuma günü Saat:11.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak merkezde vatandaşlarımız tüm işlemlerini tek bir noktadan yapabilecek.

 

            Halkımızın her türlü sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla belediye hizmet ve servislerine kolay erişimi sağlamak üzere hayata geçirilen proje, tüm belediyecilik hizmetlerini içine alıyor. Akıllı Kent Hizmet Servisi’nin faaliyetleri ve uygulama alanları arasında; karşılama, danışma, bilgilendirme, başvuru, sosyal yardım, borç sorgulama ve ödeme işlemleri, imarla ilgili işlemler ve işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı işlemleri bulunuyor.

 

            Akıllı Kent Hizmetleri Merkezi’nin, Belediyecilikte çok önemli bir rol üstleneceğini bildiren Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu; merkezin Karaman’a hayırlı olmasını dileyerek, 22 Haziran 2012 Cuma günü Saat:11.00’de düzenlenecek açılışa tüm vatandaşlarımızı davet etti.