İçerisinde bulunduğu sektörün öncüsü olarak ilerlemelerine devam eden her daim yeniliklerle beraber kendini daha da iyi yönde geliştirmeye odaklı olan Kale Rampa, Trakya bölgesi içerisinde 2016 yılında Tekirdağ Çorlu‘da kurulmuş bir firmadır. Olabilecek en düzenli şekilde imalatına devam eden, adından çokça söz ettiren ve ülkemiz içerisinde değerli bir yere sahip olan Kale Rampa, İstanbul ve ülkemizin her noktasında gerekli olan hizmeti sunmak üzere varlığını korumaktadır.

Üretimde sağlamlık düzenli çalışma şartları ve birçok çeşitli yükleri yükleme rampası ile kaliteli bir hizmet sağlamaya odaklı olarak çalışmalarını devam ettirmektedir. Örnek göstermek gerekirse yükleme rampası olarak Makaslı platform, gömme rampa, özel rampalar, dik rampa, seyyar rampa, hidrolik rampa ve Teleskopik rampa çeşitlerine yer veren firma üretim konusunda da en az müşterilerine sağladığı konfor kadar dikkatli bir biçimde çalışmaktadır.

Firma kurulduğu günden bugüne kadar attığı tüm adımları, genel olarak lojistik merkez ve farklı alanlardaki ihtiyaçları karşılamak adına sürdürürken aynı zamanda da Avrupa standartlarımızı ülkeye getirerek bizi bir nevi dışa bağımlılıktan kurtarmayı, dışa bağlılığımızı bir nebze olsun azaltmayı hedeflemektedir.

Sizi Ve İsteklerinizi Önemseyen Kale Rampa!

Yükleme rampası için kendi sunduğu çeşitlerinin yanı sıra sizin de özel olarak kafanızda olan projeleri önemseyen ve hayata geçirme konusunda sizlere yardımcı olan firma mühendisler tarafından sizden alınan bilgilerle bir proje ortaya çıkarmaktadır. Elbette bu projeler kapsamında ilerlenen her adımda sizinle fikir alışverişinde bulunmakta ve planlama ve uygulama aşamasında sizlerden büyük ölçüde fikir almaktadır.

Gerekli gördüğü durumlarda da size yardımcı olmak konusunda elinden gelen her şeyi yapabilecek olan firma sizin işinize yarayacak projeleri daha da sağlam ve kapsamlı bir hale getirmek konusunda uzmandır. Beklentilerinizi de tam anlamıyla karşılayabileceğinden emin olacağınız kaleye rampa sizlere kesintisiz bir destek sağlamanın yanı sıra projelerinizi de zamanında teslim etmektedir. Çünkü firma bu konuda özellikle hassas bir çalışma yürütmektedir çalışmaları arasında kendilerine benimsedikleri ilkelerden biri de vakit nakittir ilkesi olduğundan dolayı sizlere sundukları zaman diliminin dışına çıkmamaktadırlar Buda hem sizin hem de firma için büyük bir kazanım olarak varlığını koruyan bir işleyiş tarzıdır.

Neden Kale Rampa?

Sizin isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı önemseyerek çalışmalarını bu şekilde devam eden firma aynı zamanda yeniliğe ve gelişime odaklı olarak çalışmaktadır işleri olabilecek en kaliteli şekilde teslim etmenin yanı sıra uzun Ömürlülük badinde de bulunmaktadır.

Ek olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çizgisinden çıkmayan firma kalite ve dürüstlük anlayışında çalışılmaktadır. İş hacmi sürekli olarak artsa da işlerinde herhangi bir aksaklığa gitmeyen firma sizlere olabilecek en iyi şekilde ağırlamakta ve sektöründeki yerini size ispat etme konusunda da oldukça başarılı olmaktadır.

Kaynak: https://www.kalerampa.com/