27. Vergi Haftası nedeniyle Defterdar İhsan Mintaş, Gelirler Müdürü ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Birlik başkanı Bayram Uysal, başkan vekili Cemal Özbay, Yönetim Kurulu Üyesi Şuayip Dik, Esnaf odaları başkanları ile genel sekreterler hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Mintaş, “Bizler daima esnaf ve sanatkarımızın yanındayız, iş ve işlemlerinin kolaylaştırılması için yardımcı oluyoruz. Esnaflarımız da vergi borcu, MTV borcu, Trafik Para Cezası borcu, Stopaj borcu ve benzeri vergi borçlarını vergi dairemize gelip öğrenirlerse hem işlemler hızlanmış olur, hem de esnafımızın ödeme gücüne göre borç tecili ve ödeme kolaylığı yapılabilir. Vergi Dairemiz de tebligat yapmak zorunda kalmaz.” dedi.
Birlik Başkanı Bayram Uysal’da; “27. Vergi Haftası nedeniyle dün biz Defterdarlığı ziyaret etmiştik, bugün de sizler bizi ziyaret ettiniz, bu ziyaretten ziyadesiyle memnun olduk. Bizler esnaf ve sanatkarlar ile Vergi Dairesi olarak bir bütünüz, ziyaretiniz için teşekkür eder, tekrar Vergi Haftanızı kutlarız.” dedi.