Karaman AK Parti Milletvekili Recep Şeker Mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Şehitlik ve gazilik, milletimizin her ferdinin şeref ve gururla taşımak istediği en yüce ve en ulvi makamlardır. 

Devletini ve milletini canından aziz bilerek bu ulvi makamlara yükselmiş olan şehit ve gazilerimiz, her zaman milletimizin haklı gurur kaynağı olmuştur.

Aziz vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birlik beraberlik, huzur ve güvenliği için her türlü fedakârlığı ortaya koyan ve bu uğurda hiç tereddüt etmeden canlarını feda etmeyi göze alarak cepheden cepheye koşan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve onların sayesinde bu topraklarda huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Bu yüzden, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Allah (C.C) hepsinden razı olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, kahraman gazilerimizin Gaziler Gününü kutlar, tüm şehitlerimiz ile aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte uzun ve bereketli bir ömür diliyorum.” Dedi