Giotto Akademi, geçmişten günümüze tecrübeli çalışanlarıyla resim kursu alanında eğitim almak isteyen bireylere gelişimi garanti etmektedir. Bursa’da kurulmuş olan ve burada popüler olan sanat eğitim kurumlarından bir tanesidir. Bireyleri çeşitli Güzel Sanatlar sınavlarına hazırlamaktadır. Güzel Sanatlar Lisesi, Fakültesi ve daha birçok sanat sınavı için Giotto Akademi harika bir eğitim planı oluşturmaktadır.

Güzel sanatlara hazırlık resim kursu, her yaşa uygun şekilde uzman eğitmenler tarafından planlanmaktadır. Ücretsiz bir şekilde deneme resimleri de Akademinin verdiği hizmetler arasındadır. Öğrencilerin sanat yeteneklerini ve bu anlayışlarını geliştirecek eğitimler Giotto Akademi’de mevcuttur. Hazırlanılmak istenen branşa uygun bir eğitim ile geleceğe bir adım atabilirsiniz.

Giotto Akademi’deki Kurs ve Eğitimler

Mimar Sinan yetenek sınavına hazırlık resim kursu başta olmak üzere birçok farklı türden eğitimi Giotto’da bulabilmek mümkündür. Resim bölümlerine hazırlık için Resim Kursları, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’ne hazırlık için kurslar, Yağlı boya kursları, Pastel sulu boya kursları, Güzel Sanatlar Fakültesi için hazırlık kursları gibi birçok seçenekte eğitim bulunmaktadır.

Bu eğitimler, farklı yaş grubundaki öğrenciler için özel olarak planlanır. Çünkü Giotto Akademi’de tek bir yaş grubu için eğitim kursları verilmemektedir. Çocuklar, lise çağındaki bireyler ve yetişkinler için özel eğitim kursları bulunmaktadır. Ayrıca yüz yüze eğitimler ve her yaş grubuna özel sınıflar da Akademi’nin planlamaları arasındadır.