Şekilli yazı yazmak eminiz ki pek çok kişinin hoşuna giden ve güzel gelen alanlardan biridir. Özellikle de herkesin kendi tarzını ve farkını ortaya koymayı hedeflediği bu dönemlerde siz de havalı ve şekilli yazı stilleriyle kendi nick ve yazılarınızı oluşturabilirsiniz. Üstelik oldukça kolay olan tüm şekilli yazı ve nickler sekillinickyazi.com adresinde sizler için hazır şekilde bekliyor. Böylece siteye erişim sağladıktan sonra direkt olarak dilediğiniz fontları kullanarak yazı yazabilir ya da şekilli semboller ile sosyal medya hesaplarınızı renklendirebilirsiniz.

Site içerisinde kullanabileceğiniz birbirinden eğlenceli ve güzel semboller vardır. Bunlar arasında astroloji sembolleri, Korece ve Japonca semboller başta olmak üzere onlarca farklı şekilli semboller yer almaktadır. Tüm bunları kullanarak kendinize özgün bir şekilli yazı oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarınızda kullanmak üzere kendinize ait bir şekilli nick de yapabiliyorsunuz.

Şekilli Nick Yazı Sitesi

Şekilli nick yazı sitesi, sizler için en geniş kapsamlı şekilli sembol ve yazı stillerini tek bir platformda sunar. Böylece Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya adreslerinizde kendi bio kısmınıza kendi oluşturduğunuz şekilli yazıları ve sembolleri ekleyebilirsiniz. Üstelik bunları tamamen ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda sitede farklı emoji türleri, tersten yazı yazma ve yazı süsleme gibi alternatif seçenekler de bulunuyor. Tüm bunları kullanarak kendinize bir sembollü yazı ya da nick tasarlayabilirsiniz.

Kaynak: https://sekillinickyazi.com/