Algıların ötesinde bir deneyim sunan kokular bazen ortamın hoş bir aroma ile kaplanmasının sağlarken bazen de şifa olabilmektedir. Kozmetik sektöründe önemli bir noktada yer alan çeşitli esans parfüm ve oda kokusu ürünleri insanların birebir temas ettiği ürün çeşitlerindendir. İnsan sağlığının ön planda olduğu hizmet sektöründe içerisinde herhangi bir zarar verici kimyevi unsur bulundurmayan ve nefes yolu ile temas edilmesinden kaynaklı olarak bir zarar vermeyen içerikte üretim ve satış yapabilmek önemlidir. Uzun yıllardır bu sektörde varlığımızı kanıtlayarak kişilerin saf ve temiz kokuya ulaşabilmelerini sağlayabilmek için hizmet sunuyoruz.

Sitemiz içerisindeki kategorilere göz atacak olduğumuzda aroma kategorisi içerisinde; nargile aroması, su bazlı aromalar, toz aromalar, yağ bazlı aromalar olmak üzere 4 farklı grup görebilmeniz mümkündür.

Çiçek Esansları ile Baş Döndürün

Esans parfüm ve çeşitli kokuların bulunduğu kategori içerisinde; çiçek, kozmetik ve meyve esansları sağlıklı üretim koşulları ile sizlere sunuluyor. Bu kategori içerisinde bulunduğunuz mekanda ferahlık katacak oda kokuları ile birlikte tamamı ile doğa ile özdeş ve kişisel sağlığınızı koruyacak parfümler barındırıyoruz. Oda kokularının sprey olanları da satışta bulunan ürünlerimizdendir.

Birbirinden farklı çeşitte esans parfüm ve kokuya ulaşabilmenizi sağlayacak olan Opaq kimya ve kozmetik ürünlerinin satıldığı sitemiz aracılığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Uygun fiyatlar ile ulaşabileceğiniz sağlıklı, hijyenik ortamlarda üretilmiş olan cezbedici koku ürünlerine ulaşabilmek için sitemize kayıt olmanız yeterlidir. Kayıt ol, seçeneği üzerinden dolduracağınız form ile birlikte sitemizden oturum açabilir ve istediğiniz ürün içeriğini sepetinize ekleyebilirsiniz. Kısa sürede sizlere bulunduğunuz alana kargo yöntemi ile ürünlerimiz teslim edilebilmektedir. Çeşitli fırsat niteliğindeki benzersiz bambu oda kokusu ürünlerimizi satın alabilmek için kısa sürede sitemiz içerisinde üyelik oluşturarak satın alabilirsiniz.