Toktay açıklamasında;'' 

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden buyana; şeffaf, ilkeli ve dürüst bir yönetim anlayışı ile hareket etmeye özen gösterdik. Aynı zamanda odamızın kıt kaynaklarını kullanırken de gerekli hassasiyeti göstererek, odanın inşası ve tefrişatında bir kuruşun bile ziyan olmayacağı şekilde davrandık.

 Bu çalışmaları yürütürken Yönetim olarak bir tek amacımız, bize emanet edilen ve yaklaşık 3000 kişinin hakkını, hukukunu ve parasını koruyarak, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’na yakışır, modern bir çalışma ve  hizmet ortamı sağlamak oldu.

  Karaman’ı temsil edecek olan odamızın tefrişatında aynı hassasiyeti göstererek; Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının da temin yönetmi olduğu gibi Devlet Malzeme Ofisinden (DMO) ihtiyaçlarımızı karşıladık. Karaman’da DMO ile anlaşmalı hiçbir firma bulunmadığından, DMO ile anlaşmalı firmalardan en uygun fiyata ihtiyaçlarımızı temin etmeye özen gösterdik.

   Karamanlı esnafın bizlere emanet ettiği görevimizde, şimdiye kadar yürüttüğümüz gibi şeffaflık ve dürüstlük ilkesini bozmadan yönetimimize devam edeceğiz.

 Üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur,''dedi.