Esnek bir metal gövdeye sahip olan spatul bu sayede kişilerin kullanımında rahat bir ortam sağlar. Akrilik ve yağlı boya çalışmalarında oldukça işe yarayan bu ürün boya karıştırma işleminin hızlı bir biçimde gerçekleştirilmesine imkân tanır. Ayrıca birbirinden farklı malzemelerin karıştırılmasında da oldukça öne çıkan bir malzemedir.

Spatul Modelleri

Yüksek kalite malzemeden imal edilmesi,  uzun süre kullanım olanağı sağlar. Bunun yanında yapılan çalışmalar bittikten sonra pratik bir şekilde temizlenebilir. Tasarımı itibariyle el ile kolaylıkla kavranabilen spatul sanatsal çalışmalarda sıklıkla tercih edilir. Boyut anlamında pek çok farklı ölçülerde yer alır ve bu da kişilerin gereksinimlerine uygun olan modelleri seçerek kullanmalarına imkân sağlar.

Spatul Avantajları

Toz ya da küçük parçacıklar durumundaki maddeleri almak ve ölçümlerinde kullanmak amacıyla üretilen cam, metal ya da porselenden yapılmış bir ucu kaşık şeklinde olan bir malzemedir. Resimde olduğu gibi diğer pek çok alanda da kullanılabilir. Boyaların karıştırılmasının yanında şekil vermek, modellemek gibi alanlarda da spatul sıklıkla tercih edilir. Spatul modellerine https://www.guvensanat.com/spatul adresinden ulaşabilirsiniz.