Trapez sac, çatıda ve yalıtım malzemesi olarak uygulanan, sağlam, kolay kurulum avantajı olan alüminyumdan oluşan malzemelerdir. Trapez sac, kişilerin tercihleri doğrultusunda çeşitli formda ve kalınlıkta imal edilebilir. Bu ürünler, en fazla ısı yalıtımı serilen çatı ve duvar işlemlerinde uygulanır. Bu kademede çok tabakalı ya da ısı yalıtımı olmayan tek kat veya iki trapez arasına serilen işlemlerde tercih edilir.

Trapez sac, çağımız bina teknolojilerinde çeşitli bina malzemelerinin bir arada bulundurulmasıyla meydana getirilir. Bu anlamda oldukça kolay montajı ile pratik kullanım sağlayan trapez saç, ayrıca hafif olmasından dolayı kolay taşınabilen ürünlerdir. Beton Altı Trapez Sac Fiyatları ile uygun fiyata sahip olabileceğiniz trapez saclara, sunduğumuz hızlı teslimat ile anında ulaşma imkânı sağlıyoruz.

Trapez Sac Olanakları

Beton altı trapez sac, çelik yapı fiyatlarını oldukça düşürme sağladığı gibi, yapısal verim ile de kişi ya da kuruluşlar tarafından tercih edilmektedir. Tek kat trapezler teras çatı yapımı alanında kullanılır. Bunun yanı sıra eğrisel form verebilme olanağı da sunan trapez saclar, bu özelliği ile farklı çatı tasarımlarında da faydalanılabilmektedir.

Kullanılacağı amaca göre yalıtımlı ya da yalıtımsız olarak üretilen trapez saclar, her türlü durumda da oldukça dayanıklıdır. Beton Altı Trapez Sac Fiyatları ile sitemizden güvenli şekilde ürünlerimize sahip olabilirsiniz. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet ile faaliyet gösteren sitemizde ihtiyacınıza uygun ürünlere hızlı teslimat ile sahip olabilirsiniz.