TSC Otomasyon 26 Şubat 2004 yılında kurulmuş olan bir otomasyon işletmesidir. 23 Ağustos 2017 yıllarında ise unvan değişikliğine uğramıştır.  TSC Otomasyon olarak adını duyuran firma TSC Otomasyon ve Bilgi sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi oldu. 2019 yılının aralık ayında şube açılışlarını gerçekleştirmişlerdir.

TSC Yönetim Sistemleri Akademisi iki alanda faaliyet gösterir: İlki Yönetim sistemleri ve bu sistemlerde kullanılan teknikler ile ilgili eğitimdir. İkinci faaliyet gösterdiği alan ise Yönetim Sistemlerinin Uygulanması ve Belgelendirme sürecine Hazırlık Danışmanlığıdır. Bahsedilen alanlara ve aklınıza takılan diğer soru işaretlerine https://www.tsckariyer.com/ adresinden ulaşmanız mümkündür.

Verilen Eğitim ve Yapısı

Verilen eğitimler teoride kalmayıp iş hayatının içinde harmanlanan pratik uygulamalar ile desteklenir. Eğitimlerde yardımcı olacak eğitmenlerin her bir bireyi eğitim konularını sanayi ortamında uygulamış ve dönüşlerini olumlu yönde almışlardır. Verilen eğitimin notları sadece düz yazı olarak sizlere sunulmaz bu eğitimi resim, şekil, video vb. görsel materyallerle destekleyerek algıda seçiciliği artırarak öğrenim kolaylığı sağlar. Kaliteli bir eğitim sunmayı hedefleyen TSC  Kariyer Kalite Mühendisliği yaparak verilen eğitimlerde yüksek başarılar elde etmiştir. Benimsedikleri ilkeleri şunlardır;

  • İnsani olacak
  • Adil olacak
  • Hukuka uygun olacak
  • Meslek ilkelerine uygun olacak
  • Ticari kurallara uygun olacak
  • Öncelikleri her zaman için siz müşterilerin memnuniyeti olmuştur. İşin ticari kazanç kısmı ikinci planda yer almaktadır.

Yaptıkları işin karşılığı ne olursa olsun kendilerini her zaman günceller ve işlerini özenle yaparlar.

Kaynak: https://www.tsckariyer.com/kalite-muhendisligi-uzaktan-egitim/