Gece bir yarısı aracınız bozulduğunda, uçsuz bucaksız bir yolda kara kara ne yapacağınızı artık düşünmeyeceksiniz. Türkiye'nin en kapsamlı girişimleri arasında yer alan Chekici ile internet olan her yerde, konumuza göre anında oto kurtarma hizmeti alacaksınız. Üstelik fiyat konusunda da şüpheye düşmeyecek ve onlarca farklı firmadan sadece 5 dakika içerisinde teklif alacaksınız.

Bunu hem internet sitesinden, hem mobil olarak ve hemde cep telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama ile halletmiş olacaksınız. Şehir içi ya da şehir dışı fark etmeksizin, aracınız bozulduğu anda oto çekici için arabanızdan dışarı çıkmadan, bir kaç dakika içerisinde oto kurtarıcı firmalarının tekliflerini değerlendirmeye başlayarak, size uygun hizmeti belirlemiş olacaksınız.

Cepte, Evde, Yolda, Her Yerde Chekici

Aracınız bozulduğunda size en yakın çekiciye ulaşmak istersiniz. Ancak bu durum sadece bozulan araçlar için geçerli olmakla birlikte, örneğin galerici olarak bir şehirden araç getirtecekseniz eğer, bunun için de şehirden şehire araç taşıma için Chekici.com sitesinden veya uygulama üzerinden hizmet alabilirsiniz. Araç nakliye işlerinde tecrübeli olan firmaları bularak, bu firmalar ile anlaşıp, çoklu araç taşıma işlemlerinizi kolaylıkla ve güvenle yaptırabilirsiniz.

7/24 acil yol yardımı üzerine de hizmet alabileceğiniz firmaları uygulama üzerinden bulabilirsiniz. Tüm bunları çekici sitesi ile kolay bir şekilde yapabileceğiniz gibi, uygulamasını da telefonunuza yükleyerek bu tür işlerinizde en hızlı teklifi, en doğru çekiciden alacaksınız.

Her Gün Yüzlerce Araç Taşınıyor

Benim aracım son model "ben yolda kalmam" demeyin. Her gün karşılaştığımız durumların başında gelen "son model araçların yolda kalması" durumuna maruz kalırsanız eğer, bilmeniz gereken nasıl çekici çağrılır olacaktır.

"Cep telefonunuza girip, bulunduğunuz yere göre tarayıcı üzerinden firmaları bulmaya çalışın. Sırası ile hepsiyle görüşün ve tek tek yaşadığınız olayları anlatın. Tamamından farklı farklı fiyatlar alın. Her konuştuğunuz firma en iyi hizmetleri alacağınızı ve çok kısa sürede yanınıza geleceğini söylesin. Bir firma ile anlaşın ve beklemeye başlayın. Ama bir dakika! Beklediğiniz çekici istediğiniz saatte gelmeyecek. Fiyat konusunda hep bir endişeniz olacak. Güven konusu içinize dert olacak ve daha bir çok sıkıntılar içinizi karartacak. "

Ama bunların tamamından tek bir Chekici.com ile kurtulmuş olacaksınız. Çünkü uygulamayı yüklemeniz veya telefon üzerinden hizmet almanız ya da internet sitesinden bilgilerinizi yollamanız, onlarca farklı teklif almanızı sağlayacak.

Chekici Sizin Yanınızda!

Tüm şehir ve ilçelerden oto çekici firmalarının sisteme dahil olduğu ve her gün uygulama üzerinden veya çekici sitesi ile teklif alarak oto kurtarıcı ya da çoklu araç taşıma hizmeti alan yüzlerce kişi arasına sizde girerek, güvenli, uygun fiyatlı ve profesyonel hizmet alabilirsiniz.

Çekici mobil uygulaması sayesinde bir kaç adımda tüm işlerinizi halledebiliyorsunuz. Öncesinde çekici talep etmek için, bilgilerinizi girip, kaldığınız konumu belirtmeniz ve gideceğiniz konumu yazmanız yeterli. Sonrasında ise firmalar sizin talebinizi görerek bildirim yolu ile tekliflerini sunuyor. Kabul ettiğiniz teklif ile anlaşarak çekici arayışınıza son vermiş oluyorsunuz. Chekici ile bunların tamamı ücretsiz, komisyonsuz ve ekstra hiç bir ücret olmadan sadece anlaştığınız çekici fiyatlarını ödeyerek işinizi halletmiş olacaksınız.

Hayatın tadını çıkarın, arabanıza binin ve Türkiye turu yapın. Yolda kaldığınızda düşünmeyin çekici talep etmek için tıklayın.