AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Sosyal Koruma Kalkanı’ hakkında açıklamalarda bulundu.

Çağlayan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin yanındayız! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca yürütülen Sosyal Koruma Kalkanı ile pandemiden itibaren yaklaşık 11 aydır vatandaşlarımıza sağladığımız karşılıksız destek ve yardımlar Türkiye genelinde 53 Milyar TL‘ye, Karaman’ımızda ise 84 Milyon TL’ye yaklaştı.

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığımızca yürütülen desteklemede Karaman İlimizde Hububat Destekleme Ödemesi kapsamında toplam 2765 çiftçimize yaklaşık 10.120.000,00 TL, Yem Bitkileri Destekleme Ödemesi kapsamında toplam 586 çiftçimize yaklaşık 3.000.000,00 TL 12 Şubat 2021 itibariyle çiftçilerimizin hesaplarına yatırılmaya başlandı.

AK Parti olarak vatandaşlarımızın, çiftçimizin ve üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Destekleme için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür eder, hemşehrilerimize, çiftçilerimize ve üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim.”