AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Teşkilatı 15-16 Eylül 2018 tarihlerinde Ayrancı’da eğitim ve istişare kampı düzenledi. 

Kampın ilk gününde AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yaşar konuşmalarını yaparak gençlere siyaset hakkında bilgiler verdiler.

Kampın ikinci gününde ise Memur-Sen Başkanı Yunus Özdemir, ÖNDER Başkanı Mehmet Sarı, Cihannuma Başkanı Cahit Suci konuşmalarını yaparak kampa katılan gençleri dini hayat ve sosyal hayat anlamında bilgilendirdiler.

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Kale, yaptığı açıklamada; “Öncelikle istişare toplantımıza katılan değerli başkanlarımıza değerli hocalarımıza, abilerimize ve tüm yürütme, yönetim üyelerimiz ile mahalle başkanlarımıza ayrı ayrı hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tarz kamplar yürütme, yönetim üyelerinin ve mahalle başkanlarımız arasındaki birlik ve beraberligin artması ve bilgi birikimlerimizin artmasi için bulunmaz fırsatlardır.Bizlerde bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdik.” dedi.