KMÜ 15 Temmuz Konferans salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına MKYK Üyesi Yozgat AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Karaman AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Karaman AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman AK Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, İlçe Başkan ve Başkan Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Biz sizlerle beraber bir tarih yazdık diyen MKYK üyesi Öznur Çalık; “Bu davada emek çeken, yol yürüyen ve nice zaferleri beraberce yazdığımız başta kurucularımız olmak üzere partinin kuruluşundan itibaren bugüne kadar görev alan bütün kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum. Biz sizlerle beraber bir tarih yazdık. Bu tarihin başlangıcı ise 14 Ağustos 2001’di. 14 Ağustos 2001 de milletin hamurunu yoğurduğu bir parti AK Parti oldu. Partimizin adını milletimiz koydu. 14 Ağustos 2001 dünya tarihinde daha bir yaşını doldurmadan Türkiye’nin tek başına iktidara gelen partisi oldu. Bu milletimizin sayesinde milletimizin ferasetiyle oldu. Yüce Rabbim nasip eyledi milletimiz sandıkları doldurdu. Ak oylarla 16 yıldır iktidarımızda yürüyoruz. 16 yıldır yürüdük bu yolda. 16 yıldır tam 13 seçim geçirdik. Bu geçirdiğimiz seçimde üç tane yerel, altı tane genel, üç tane referandum, bir cumhurbaşkanlığı seçiminde 13 seçimin tamamında milletimiz AK Parti dedi. 16 yıl boyunca yaptığımız 13 seçimde her seçimde Karaman, her seçimde milletimiz AK Parti dedi. 16 yıl boyunca bu seçimleri alırken en önemli vesile milletimizin sesine kulaklarımızı kapamadık. Hiçbir zaman milletimizin sesine kulaklarımızı kapamadık ve kapamayacağız. 16 yılda 13 seçim yaparken birçok vesayet odağı ülkemizin, milletimizin başına musallat oldu. Bir taraftan vesayet odaklarıyla, terör örgütleriyle mücadele ettik. Terör örgütleriyle, vesayet odaklarıyla mücadele ederken aynı zamanda milletimize hizmet ettik. Çok yollar kat ettik. Eğitimden, ekonomiye, sağlıktan ulaşıma kadar birçok hizmeti milletimizle buluşturduk. 31 Mart seçimleri çok önemli. 31 Mart seçimleri 2023’e kadar artık dört buçuk yıl kesintisiz seçimin olmadığı kılçıksız dört buçuk yıl millete hizmet edeceğimiz bir dönem olacak. 2023’e kadar olağan üstü bir durum olmazsa ne genel, ne ara seçim ne de yerel seçim olmadan yolumuza devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde sandıklara odaklanmalı ve o sandıklardan ak oyları çıkarmalıyız. Kapı kapı dolaştınız 16 Nisan’da hükümet değişikliğine gittiniz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine devam dediniz. Parlamenter sisteme bir son verelim dediniz. Parlamenter sisteme son verdik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine devam dedik. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ilk seçilmiş Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtiniz. Cumhurbaşkanını seçtik, arkasından TBMM’de milletvekillerini seçmekti. TBMM’de milletvekillerimizi seçtik. Sırada yerel yönetimler var. Biz yerel yönetimlerde 31 Mart’ta Cumhurbaşkanımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla yola devam etmek istiyorsak 3 ay boyunca gece gündüz uyumadan çalışacağız” dedi.

Yoğun tezahüratlar eşliğinde gerçekleştirilen toplantıda İlçe ve Belde Başkan adaylarına toplantıya katılan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi vardı. Toplantı adayların tanıtılması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İşte Karaman İlçe ve Belde Başkan Adayları!

İL ADI

İLÇE ADI

BELDE ADI

ADI SOYADI

KARAMAN

AYRANCI

YAVUZ CANDAN

KARAMAN

BAŞYAYLA

AHMET İPEK

KARAMAN

ERMENEK

UĞUR SÖZKESEN

KARAMAN

ERMENEK

GÜNEYYURT

ALİ ZEYBEK

KARAMAN

ERMENEK

KAZANCI

MUHİTTİN TUNCEL

KARAMAN

KAZIMKARABEKİR

ALİİHSAN ALANLI

KARAMAN

SARIVELİLER

HAYRİ SAMUR

KARAMAN

SARIVELİLER

GÖKTEPE

BAYRAM ŞAHİN

KARAMAN

MERKEZ

AKÇAŞEHİR

HİKMET YİRŞEN

KARAMAN

MERKEZ

SUDURAĞI

MEHMET DERVİŞ CEYHAN