AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç’un görevinden ayrılması üzerine 2 isim daha görevinden ayrıldığını açıkladı.

AK Parti Karaman İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koca ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sevim’de sosyal medya hesapları üzerinden görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı.

İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “2010 yılında, aktif siyaset hayatıma başlamış olduğum, bu kutlu davanın bir eri olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Bugün itibariyle görevini yürüttüğüm AK Parti Karaman İl Başkan Yardımcılığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Bu süreç zarfında mesai yaptığım müşterek mesai arkadaşlarımdan haklarını helal etmesini istiyorum, bizim bir hakkımız varsa helal olsun. Başta ailem olmak üzere, bu partinin her bir üyesine, dava arkadaşlarıma, destek olan herkese ve AK Parti Karaman İl Başkanımız Abidin Çağlayan’a destekleri için teşekkürlerimi sunarım. Allah’ın izniyle her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olmaya devam edeceğiz” dedi.

İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sevim ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Gördüğüm lüzum üzerine yürütmekte olduğum Karaman AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Başta İl Başkanım Abidin Çağlayan’a ve mesai arkadaşlarıma desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım. Saygılarımla” dedi.

İstifalar ile ilgili AK Parti Karaman İl Başkanlığından bir açıklama yapılıp yapılmayacağı isr merak konusu oldu.