Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Sami Sesal ve Hasan Ehliz ile birlikte köyleri ziyaret etti, hemşehrilerinin sıkıntılarını dinledi. Yollarbaşı, Yeşildere ve Taşkale köylerinde vatandaşlarla buluşan Ünver, ziyaretleri sırasında tarımı, hayvancılığı, köyü ve Atatürk’ün “Milletin Efendisi” dediği köylüleri konuştu.

Tarım ve hayvancılık ile uğraşan köylünün son derece sıkıntılı günler geçirdiğini ifade eden Ünver; “Köylümüze bir dokunduk, bin ah işittik.” dedi. Vatandaşlar ile gerçekleştirdiği toplantı ve sohbetlerde CHP’nin Belediye Başkan Adayları ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarına destek isteyen Ünver; “CHP olarak bizler, toplumun yok sayılan % 99’undan yana, emekliden, esnaftan, çiftçiden, üretenden ve tüm yoksullardan yana olan bir gelecek amaçlamaktayız.” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin ihtiyacı olan refah içinde yaşam ve kalkınmacı atılımı CHP’nin gerçekleştireceğine vurgu yapan Ünver sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bugün, esnaf ve çiftçinin kazancı ne yazık ki giderlerini karşılayamamakta, vatandaş ekonomiye güvenmemektedir. CHP, yoksuldan, emekliden, esnaftan, çiftçiden, üretenden ve tüm emekçilerden yana, insan odaklı bir partidir. Çiftçinin üretimde kullandığı mazottan ÖTV ve KDV’yi kaldırmayı taahhüt eden de çiftçilerin tarımsal kredi borçlarının faizlerini silmeye söz veren de CHP’dir. 31 Mart’ta aldığımız destek ile ülkemizin yarınları için daha güçlü bir şekilde yürüyecek, tüm sorunları ortak akıl ile çözeceğiz.” dedi.