İl Divan Toplantısına Yeniden Refah Karaman Sorumlusu Hüseyin Ekinci, Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran ve İl yönetimi, Yeniden Refah Partisi Karaman İlçe başkanları ve yönetimleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer, vatandaşlar katıldı.

İl Divanda selamlama konuşması yapan İl Başkanı Taşkıran; “İl Kongremizi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in katılmasıyla gerçekleştirdik. Artık Karamanımızın Bütün İlçe, Belde yönetimlerimiz kurduk. Genel Başkanımızın dediği gibi, Adalet için biz varız, refah için biz varız, huzur ve barış için biz varız, insan hakları için biz varız, Yaşanabilir bir Türkiye’yi kurmaya hazırız. Yeniden Büyük Türkiye’yi kurmaya hazırız. İslam Birliği’ni kurmaya hazırız. Yeni bir dünyayı kurmaya hazırız, kurtuluşa ancak Millî Görüşle ulaşılır. Millî Görüş sadece ve sadece Yeniden Refah ile gelir. Hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Refah gelecek yüzler gülecek, refah gelecek zulüm bitecek inşallah” dedi.

İl Sorumlusu Ekinci, Yeni Seçim Sistemi düzenlemesi hakkında bilgi verdi.

Ekinci: “Yeni Seçim Sistemi düzenlemesi, az oy alan partilerin ittifakta olsalar bile milletvekili çıkaramamalarını sağlamak, seçim kurulu başkanlarını Ak Partililerden belirlemek, daha az oyla Cumhur İttifakı’nın daha çok milletvekili çıkarmasını sağlamak, Cumhurbaşkanına propaganda avantajı sağlamak için yapıldı. Ancak tarihimizin en ağır ekonomik krizi karşısında yıllık yüzde 124’lük enflasyon, fahiş elektrik ve doğalgaz faturaları, bu akaryakıt fiyatları ile ne kadar kendilerine avantaj sağlamak isterlerse istesinler iktidarlarını devam ettirmeleri mümkün değildir. İktidar artık uzatmaları oynamaktadır, bu ağır ekonomik tablo ile toplumun yüzde 45’i aç, yüzde 90’ı yoksul iken ve her geçen gün alım gücü düşer iken artık bu millete verecekleri bir şey kalmamıştır.” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Partisi İl kongresinden sonra gerçekleştirilen ilk divan toplantısı olan Mart Ayı il divan toplantısı konuşmalardan sonra Birim Başkanlıklarına görev alan başkanlar katılımcılara tanıtıldığından sonra Mart Ayı 2022 il divan toplantısı son buldu.

İl başkanı                                   Ahmet Taşkıran

Siyasi İşler Başkanı                  Muhsin Kuşunbilek

İl Teşkilat Başkanı                    Şaban Köylü

Eğitim Birim Başkanı                Mustafa Yeşil

Tanıtma Başkanı                       Şükrü Aslan

Ar-ge Birim Başkanı                 Hüseyin Yıldızbaş

Dış İlişkiler Birim Başkanı        Metin Akhan

Ekonomik İşler Başkanı            Mehmet Erdoğdu

İl Muhasibi ve Mali İşler başkanı Mehmet Ali Şen

Mahalli İdareler Başkanı           Ramazan Büyükzengin

Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Nevzat Akdağ

Sosyal İşler Başkanı                  Ramazan Şen

Stk ve Halkla İlişkiler Başkanı Serdar Kanak

Yurtdışı Vatandaşlar Başkanı   Ahmet Çelikkaya

İl sekreteri                                   Mustafa Açıkel

Engelliler Birim Başkanı            Şuayip Eroğlu