Mustafa Gül, Karaman Gündem Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette Sudurağı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Gül, “Sudurağı beldesinde oluşan kamuoyu üzerine; durumdan vazife çıkarıp, çalışmalara başladım. Öncelikle halkımızın büyük bölümü ile sohbet edip onları dinledim. Sudurağı’nın genel ve yereldeki sorunlarını tespit ettim. Halkın yerel yönetimden neler beklediğini, sorunların nasıl ve ne şekilde çözülebileceğini, nasıl bir başkan profili ile başarılı olunacağının çalışmalarını tamamladım. Halkımızın beklentilerini yerine getirebilecek, beldenin sorunlarını çözebilecek, beldemi yönetebilecek donanım ve birikime sahip olduğuma inandığım için Türkiye’nin en köklü partisi olan ‘Milliyetçi Hareket Partisinden’ aday adayı olmaya karar verdim’’ Oluşturacağımız genç ve yeni ekibimizle her problemin üstesinden geleceğimize eminim.” dedi.

“SUDURAĞINA VE HALKIMIZA ÇOK YARARLI OLACAK PROJELER SUNACAĞIM”

Sudurağı’nda oluşturacakları genç yönetimle daha güçlü olacaklarını ifade eden Gül, şunları aktardı;

“Görev yaptığım on ayrı ilde, gördüğüm güzellikleri ve edindiğim tecrübeleri kasabamıza yansıtmak için çalışacağız. Ben ve yönetimde olacak arkadaşlarımın ortak anlayışı; içinde insan olan, ticari değil, sosyal belediyecilik. Misyonumuz ise; beldemizin yaşam kalitesini yükseltmek adına; belediye hizmetlerini adaletli, kaliteli, gelişime açık, verimli ve etkili bir yönetim anlayışı ile sunmak” olacaktır.  Seçim çalışmalarımız ve halkı bilgilendirme toplantılarımızda beldemizin ve kasaba halkımızın ihtiyaç duyduğu projelerimi sunacağım. Sonuç olarak, Sudurağı halkının adayıyım, yıllarca ‘doyduğum vatan topraklarında hizmetimi tamamlayıp, doğduğum yere hizmet etmek için’ adayım. Sudurağı gönüllüsü olarak Sudurağı halkının desteğini bekliyor ve “Değişime Oy, Geleceğe Yön Vermelerini” istirham ediyorum.”

MUSTAFA GÜL KİMDİR?

Sudurağı 1970 doğumluyum. 1988 yılında Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulundan mezun olarak Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Türkiye’nin 10 ayrı ilinde 25 yıl görev yaptım. Görevime devam eder iken Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde Lisans eğitimimi tamamladım. 2012 yılı sonunda son görev yerim olan Jandarma Genel Komutanlığı karargahından kendi isteğimle emekli oldum. Halen Sudurağı kasabasında ikamet ediyorum. Evliyim ve üç kız çocuğuna sahibim.