Cumhuriyet Halk Partisi İl örgütü, Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen ve Eski Devlet bakanlarından Fikret Ünlü ile Ermenek ve Sarıveliler ilçelerinde yoğun yağışa rağmen hız kesmeden bölgedeki seçmenlerle oranın sorunlarını dinlemeye devam ediyorlar. 
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen yapmış olduğu konuşmasında bölgedeki seçimden seçime çözüm üretmekle değil, kalıcı çözümlerle olması gerektiğini, yapılan yatırımların Karaman ve Taşeli bölgesinde yeterli olmadığını ifade ederken bu bölgenin insanın daha iyisine layık olduğunu ve bununda Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile mümkün olacağını belirtti. 
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen bu bölgenin sorunlarını biliyorum çünkü bu bölgenin çocuğuyum sizler, bizler, hep beraber olduğumuzda inanın çözemeyeceğimiz sorun yoktur. İnşallah 1 Kasımda Karaman ve Taşeli bölgesinin ekonomik açıdan sıkıntıları çözülmüş Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; insan olmanın vermiş olduğu onurla kimseye muhtaç olmadan kaliteli yaşama kavuşacaktır, diyerek Taşeli bölgesindeki diğer köylere gitmek üzere ayrıldılar.