Ziyarete İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Cem Kağnıcı, PM Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Ertuğrul, önceki dönem İl Başkanlarından Alaattin Işık, Osman Nuri Koçak ve Zeki Gülseven ile Parti Yöneticileri katıldı.
Ziyaretlerde vatandaşlara hitap eden Ahmet Ertuğrul, Alaattin Işık, Osman Nuri Koçak Ve Zeki Gülseven, "CHP'nin iktidara gelmekte olduğunu, Türkiye'nin normalleşmesi için bir CHP iktidarına ihtiyaç duyulduğunu, bu durumun kamuoyunda çeşitli kesimlerce dile getirildiğini, Karaman'da tüm önceki dönem il başkanları ve yöneticiler olarak CHP Karaman 1. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Cem Kağnıcı'nın arkasında olduklarını, CHP Karaman Örgütü olarak birlik ve bütünlük içerisinde hareket edildiğini, bu birlik ve beraberliğin  7 Haziran günü Karaman'dan milletvekili çıkarma başarısı olarak yansıyacağını" vurguladılar.
Yine ziyaretlerde vatandaşlara hitap eden İl Başkanı İsmail Atakan Ünver ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Cem Kağnıcı, "Önceki dönem İl Başkanlarına parti bütünlüğüne ve seçim çalışmalarına verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederken, Karaman'da ve Türkiye'de taşların yerinden oynadığını, 13 yıldır vatandaşı gerek ekonomik, gerek yaşamsal şartlar bakımından zorluklara sürükleyen AKP iktidarının gitme zamanının geldiğini, Karaman'da her şeyin CHP lehine gelişmekte olduğunu ve artık CHP'nin eski günlerdeki güçlü konumuna yeniden kavuştuğunu ve seçimin favorisi olduğunu, bunu da 7 Haziran günü Karamandan Milletvekili çıkararak ortaya koyacaklarını ve 8 Haziran günü de CHP'nin iktidar olacağını" vurguladılar.
Milletvekili Adayı Mustafa Cem Kağnıcı ve katılımcıların konuşmalarının ilgiyle ve coşkuyla karşılandığı Taşkale ve Yeşildere ziyaretleri  başarıyla sonuçlandı.