Ziyarette Karaman Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin, Milletvekili Adayları Ali Çiftçi, Hüseyin Çoban, Parti üyeleri katıldı.
1 Kasım seçimlerinde Milli Görüşün muhakkak mecliste olması gerektiğini söyleyen İl Başkanı Şaban Şahin;’’ Milli görüşsüz meclisin tadı olmuyor. Maziye bakıldığında Milli görüş meclisin anahtarı olmuştur. 1991 de MHP ile ittifak yaparak ülkenin menfaati noktasında mecliste görevimizi yerine getirmiştik. Saadetsiz meclis olmaz,''dedi.


Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Ali Çiftçi; “Koalisyon görüşmelerinin yalandan yapıldığını, ülke sorunlarına çare üretemeyeceklerini bildikleri için koalisyon istemediklerini, Saadet Partisiz çözüm olamayacağını” söyledi
Saadet Milletvekili Adayı Ali Çiftçi konuşmasında;
“Malumumuz; 7 Haziran’da bir seçim yapıldı. Seçmen hiçbir partiye tek başına hükümet yetkisi vermedi. Koalisyon kurun dedi. Maalesef; başta AK Parti olmak üzere ve meclisteki muhalefet istikşafi sürecinde tiyatro oynadılar. Koalisyon kurulmaması için yalandan çalışmalar yürüttüler. 
Şimdi ise;  seçmene, vatandaşımıza sizin verdiğiniz 7 Haziran’daki karara saygı duymuyoruz, hiçe sayarak 1 Kasım seçimlerine gidiyoruz, deniliyor. İnsanımız; bu açıdan 1 Kasım seçimlerini iyi irdelemesi gerekiyor. 
Zaten koalisyon kursalar da kurmasalar da insanımızın sorunlarını çözecek yetenekleri yok… Yapabildikleri tek şey dışarıdan ne dayatılırsa o tatbik ediliyor. Sıcak paraya dayanan ekonomimiz var, bu da ilk başlarda yalancı baharı getirir, sonrasında önü alınamayacak şiddetli kışı getirir. Borcu borçla kapatıyoruz. Sürekli borçlanıyoruz. Unutmayalım ki; Osmanlı’nın yıkılışının ana nedenlerinden bir tanesi borçlardır.
Merhum Erbakan Hocamızın şu sözünü hatırlatmak isteriz; “iki çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez” . Milletimiz koalisyon demesine rağmen, koalisyondan kaçmalarının en büyük nedeni, birbirlerinden hiçbir farklarının olmaması ve ülke sorunlarına çare üretemeyeceklerini bildikleri içindir. 
O halde, Milli Görüşsüz, Saadet Partisiz hiçbir çözüm olamayacağı açıktır. Bizim geçmiş tecrübelerimiz var. 54. Hükümet ve onun Efsane Başbakanı Erbakan herkesin dilindedir. 54. Hükümette olduğu gibi başarılı hizmetlerin formülleri Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisindedir. 
Onun için; hangi hükümet gelirse gelsin, Milli Görüşün, Saadet Partisi’nin dışında çözüm olmaz...”