Gıda, Tarım ve Hayvancılık konusunda Karaman'ın sorunları, eksiklikleri ve seçim sürecinin değerlendirildiği ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege başarılı hizmetlerinden dolayı İl Gıda Tarım ve Ormancılık Müdürü Orhan Özçalık’a teşekkür etti.
Ege; 'Temiz kaliteli ve ucuz içme suyu sağlanması. Atık su arıtma tesislerinin yenilenmesi, tesis etrafının kuş cenneti yapılması ve hayvan barınaklarının modernize edilerek sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi, sokak hayvanlarının vatandaşlara verdiği zararı göz önüne alınarak hayvanlara zarar vermeden onlara barınaklar yapılarak daha iyi bi ortam sağlanacaktır. Modern bir hayvancılık bölgesi oluşturularak, mezbaha hayvan pazarı ve sosyal tesislerin yapılarak çevre şehirlerin ve köylerin kullanabileceği kaliteli alanlara sahip olmalarını sağlayacağız' dedi.
İl Gıda, Tarım ve Ormancılık Müdürü Orhan Özçalık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Belediye Başkan Adayı Emin Ege ve beraberindekileri başarılar diledi.