Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Saadet Partisi Dolmuş Duraklarını ziyaret etti. Minibüsçü Esnafının sıkıntılarını dile getirdiği ziyarette “Belediye Başkanı’nın görüşmek için kendilerine randevu vermediklerini, geçiştirildiklerini” ifade ettiler.
Minibüsçü Esnafı; “Toki’nin içerisine Belediye Yönetimi tarafından içeri giriş izninin verilmediğini, ana yola kadar yürümek zorunda bırakıldıklarını, Yolculardan Hastane önünde inmesi gerekenler beş yüz metre uzağına indirmek zorunda olduklarını ve Hastaneye kadar götürdüğümüzde Belediye tarafından ceza kesildiğini” ifade ettiler.

Minibüsçü Esnafı: “Belediye Başkanıyla görüşmek için randevu talep ettiklerini, Belediyede görüştüğümüz kişiler, Belediye Otobüslerinden zarar ettiklerini, Belediyenin Zararlarını Minibüscü Esnafından çıkarmak istediklerinden” bahsettiler.

Minibüsçü Esnafının sorunlarını dinleyen Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin,”Nereye gitsek ve nereyi ziyaret etsek Belediyeyle ilgili Mağduriyetlerle beraber; Özellikle Başkan’a ulaşamıyoruz serzenişiyle karşılaşıyoruz” dedi.

Şahin; “Sizler Minibüslere yatırımlar yaptınız. Karşılıklı konuşarak çözülebilecek meseleler maalesef sizinle görüşülmeyerek, dayatmalarla sorun yumağı haline geliyor. Beş sene önce geldiğimizde aynı sorunları konuşuyorduk şimdide aynısını konuşuyoruz. Sizinle görüşüp konuşulmamış ve sorunlarınız çözülmemiş. AKP’li arkadaşların seçim çalışmaları esnasında açıklamalarına bakıldığı zaman sizlerle görüşüp beraber yapacağız diyorlar. Demek ki bu da şu anlama geliyor, sizinle görüşülerek dayatmalarını kabul ettirerek bir yerlere rant aktaracakları ifadesine geliyor” dedi.

Şahin; “Belediye seçimlerini aldığımızda Öncelikle Dolmuşların ilk hareket ettiği durakları olması gereken modern ve sosyal bir tesis haline getireceğiz. Güzergah konusunda kamu yararı ve sosyal fayda göz önünde bulundurularak, gerçek anlamda hak ve adalet gözetilerek, sizlere dayatmalar da bulunarak değil, karşılıklı görüş alış-verişinde çözeceğiz” dedi.