Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; Karaman Mehmetbey Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i ziyaret etti.
Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin ve beraberinde Partililerce ziyaret edilen Karaman Mehmetbey Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen; Destek isteyen Şahin’e “Seçim sonrası, kazanmanız halinde desteklerimiz sizinle” dedi.  
Seçimleri kazanmaları halinde Belediyeyi istişare ederek yöneteceklerini ifade eden Şahin; Şehrimizin Üniversitesi ve Siz Değerli Hocalarımız’ın katkıları bizim için önemli olmakla beraber,  Belediye – Üniversite işbirliği ile Belediyecilik çalışmalarında kaliteli hizmetlerin çıkacağına inanıyoruz” dedi. 
Şahin,  “Karaman’da fırıncılarımızla üretmeyi düşündüğümüz ekmek kalitesini artırmak ve uygun maliyete çekmek gibi birçok hususta Üniversitenin katkısını alacağız” dedi. 
“Toplum yararına yardım etmek ve destek olmak inancımız gereğidir” ifadesinde bulunan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, “Umera ve Ulema beraber çalışmadığı müddetçe kalkınma ve ilerleme olamayacağından; Üniversite üzerine düşen görevlerde, inancımızın bize yüklediği sorumluluk gereği yardım ederiz ve destek oluruz” dedi.