Şahin, “Kürtaja karşı olmak, zinaya karşı olmamak AKP vari  icat silsilesinden yalnızca bir tanesidir”

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin ; Kürtajı , Domuz eti ve Bartelomos’un  Karaman gelişini değerlendirdi.
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı  Şaban Şahin yaptığı yazılı açıklamada;  “Son zamanlarda Hükümetin çelişkileri gün yüzüne çıkmaya başladı. AKP adeta çelişkiler hükümeti haline geldi.  Buna en iyi örnek;  Akp nin kürtaja hayır tutumunun  yanında, 2004 yılında zinayı suç kapsamından  çıkarma  tutarsızlığını gösterebiliriz..  Bir taraftan kürtajın artmasından yakınacaksınız, diğer taraftan zinayı suç olmaktan çıkaracaksınız!!! 
Elbette Saadet Partisi olarak  kürtaja karşıyız, kürtaja karşı olduğumuz gibi zinaya da karşıyız.  Avrupa Birliği istiyor diye, AB’ye  girme hezeyanıyla  AKP tarafından zina suç olmaktan çıkarıldı. Kürtaja karşı olmak, zinaya karşı olmamak AKP vari  icat silsilesinden yalnızca bir tanesidir.
Geçenlerde;  Sayın Bakan Beşir Atalay, Meclis kürsüsünde bir takım resimler göstererek PKK’lıların dağda nasıl domuz eti yediğini anlatıyor. AKP böyle bir şey olsa gerek. Bir taraftan domuz eti yiyorlar diye kınayacaksınız, diğer taraftan domuzu kasaplık et statüsüne sokacaksınız.!!!
Yani AB istiyor diye kasaplar, kanuni olarak domuz eti satabilirler.  Hatta domuz besleyenlere teşvik bile veriyorlar! Denilebilir ki burası Müslüman bir ülke halkımız ne domuz eti yer, ne de domuz besler. O zaman;  AKP, Müslüman mahallesinde neden salyangoz (domuz)  satma  yetkisi  ve  domuz besleme teşviki   veriyor. Yine domuzla ilgili,  bir haber sitesinde yapılan haberde,   televizyonlarda reklamları  gördüğümüz ,  bir pizza nın içeriğinde jambonlu olduğu yani domuzlu olduğu haberi yapılmıştı. Onun için Müslüman bir ülkede yaşamamıza rağmen yediklerimize ve içtiklerimize dikkat etmek zorunda bırakılıyoruz. 
Yakın zaman çelişkilerinden bir tanesi de  Memura yeterli zam yapamayan hükümet;  Memurlara, sarhoş olmamak şartıyla işyerine içkili gelebilme ayrıcalığını tanıdı. AB bakanı Egemen Bağış AKP iktidar olmadan önce iki çeşit rakı olduğunu ve kendi iktidar dönemlerinde 40 çeşit rakı ya ulaştıklarını ifade etmiştir. 
Bartelomos  geçen günlerde Karamana geldi. Tabi ki  nezaket  dahilinde misafirdir bu konuda eleştirimiz olamaz.  Bartelomos’un  geliş sebebi; Bilmem kaç tarihinden  kalmış  yıkık bir kiliseyi  sadece ziyaret etmek, orda köylülerle fotoğraf çektirmek ve köylülerin ikramı böreği yemek-içmek değil. 
Hükümet, 27.08.2011 Tarih ve 28038 Sayılı Resmi Gazetedeki  kararnameyle  Azınlıklara 1936 da beyan ettikleri tüm taşınmazları  iade etme kararı verdi.  Üstelik bu taşınmazlar bir şahsa geçmiş ise geçmişte zaten birçok yerler ecdadımız tarafından hak geçmesin diye Gayri Müslimlerden satın alınmasına rağmen, kararname gereği Hazine tarafından ücreti karşılanarak azınlıklara devredilecektir. Örneğin; Ayasofya’yı  Sultan Fatih,  kendi alın teriyle kazandığı parayla satın almış ve vakfına ihanet edenlere Beddua etmiştir. Azınlıklara devredilecek  miktarın 1.5 Milyar $ olduğu iddia edilse de  Uzmanlara göre 500 Milyar $ aşacağı  ifade ediliyor. 
Kısacası bütün bunlar Avrupa Birliği istiyor diye Sevr Antlaşmasını gerçekleştirmek için yapılan çalışmaların bir parçasıdır.  Hükümet ise bütün bu olanları ört-bas etmek için CHP yle polemiğe girerek halkımızın beynini kürtaj etme telaşında bulunuyor. Oysa ki Saadet Partisi dışındaki hiçbir partinin ‘ biz İslam Birliğini kuracağız, Avrupa Birliğine karşıyız’  ifadesini kullanmadığını” ifade etti.