AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri yeni sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Yerel seçilerin yaklaşması ile birlikte AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan da çalışmalarını daha da hızlandırdı. Çalışkan sanayi de bulunan Tarım makine imalathanelerini ve sanayi esnafları tek tek dolaştı. Çalışkanla bir araya gelen esnaflar Çalışkan’a Tarım Makina üreticileri için neler düşündüğünü sordular. Ertuğrul Çalışkan’da ‘’ Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile artık çiftçilerimizin vazgeçilmez olan bu makinaları daha rahat üretebilmeniz için size bir dizi imkan sağlayacağız. Bunların ilk olarak sizleri organize sanayi de toplamayı düşünüyoruz. Ancak seçim sonra Allah nasip ederse bir araya gelir size en uygun olan yeri seçeriz. Siz böylece modern ve büyük alanlarda üretimlerinizi yapar ve ürettiklerinizi çiftçi kardeşlerime daha iyi bir şekilde sergileyebilirsiniz. Sizin içi en uygun olan bu diye düşünüyorum’’ dedi. 
Esnaflar ise eğer siz başa gelirseniz dükkan önünde ki ilaveleri yıkacağını söyleniyor doğru mu diye sordu. Çalışkan da ‘’ Kesinlikle böyle bir şey yok. Bunlar tamamen yalan haberlerdir. Siz bunlara itibar etmeyiniz. Biz bugüne kadar yıkıcı değil hep yapıcı olduk. Sizin ekmek kapılarınızı yıkacak değiliz. Aksine sizin refah düzeyinizi ve gelirinizi artırmak için elimizden gelen hizmeti vereceğiz. Bunun yanı sıra zaten sanayi de sıcak asfalt ve çevre düzenlemesi yapacağız. Bu dükkan önünde ki ilaveleri de birlikte istişare ederek sizin kazançlı çıkacağız şekilde bir yol bulacağız ‘’ dedi. 
Ayrıca bir esnafta sanayini ara sokakların da belediyenin anons sisteminin olmadığını cenaze ve duyuru hizmetlerinden yararlanamadıklarını dile getirdi. Çalışkan bunun üzerine bu konuyu notları arasına alarak esnaflara da hayırlı işler dileyerek sanayi den ayrıldı.