ŞEKER, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“24 Haziran 2018 Pazar günü ülkemiz çok önemli bir seçimi başarı ile tamamlamış yüzde 86.26 gibi yüksek bir katılım ile gerçekleşen bu demokrasi şöleni ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 52,59 oy oranı ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde ülkemizin ilk Cumhurbaşkanı seçilmiştir.
Karaman ilimizde halkımız yüzde 66,26 oy oranı ile Sayın Cumhurbaşkanımıza Türkiye ortalamasının üstünde en yakın rakibinin oyunun 3 katı oranında yüksek bir destek vermiş, ilimiz 81 il arasında 25’nci sırada yer almıştır.
Milletvekili Seçiminde Cumhur İttifakı, Türkiye genelinde yüzde 53,66 oy alırken Karaman ilimizde 68,50 gibi yüksek oy oranı ile açık ara birinci olmuştur. Milletvekili seçiminde Partimiz Karaman ilimizden 84,410 oy alarak büyük bir başarı elde etmiştir. Bu oy oranı ile 1 Kasım 2015 seçim sonuçlarına göre AK Parti Karaman ilimizden 3 Milletvekili çıkarabilecek oy oranına ulaşmıştır. Yeni sistemde yani ittifak sisteminde sözkonusu oy oranı ile AK Parti Karaman’dan 2 vekil çıkarmıştır. Sonuçların ülkemize, Milletimize ve Karaman ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 
Tüm Türkiye’de ve Karaman ilimizde seçimler bir demokrasi şöleni havasında demokratik olgunlukla ve yüksek bir katılım ile gerçekleşmiş yapılan seçimler ile Aziz Milletimiz, güçlü ve büyük Türkiye dönemini başlatmış, bu seçimler ile kazanan 81 milyon Türkiye olmuş, bölgemizdeki tüm mağdurlar, dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur. Milletimiz sandıkta verdiği bu güç ile “Vakit Büyük Türkiye Vakti” “Vakit hizmet Vakti” “Durmak yok yola devam” demiştir.
Milletimizden aldığımız bu büyük destek ve güç ile güçlü Türkiye, güçlü Karaman yolunda Milletimize hizmet etmeye devam edecek, 2023, 2053, 2071 hedeflerini bir bir gerçekleştireceğiz inşallah.  
24 Haziran seçimlerinde oylarıyla bize güç ve destek veren, zafer kazandıran, çok değerli Karamanlı hemşerilerimize, gece gündüz demeden, ailesinden, işinden, çocuklarından fedakârlık ederek büyük mücadele eden teşkilat mensubu il, ilçe, gençlik, kadın kolları ve diğer kademelerde görev yapan tüm dava arkadaşlarıma, seçim çalışmalarımızın halkımıza ulaşmasını sağlayan medya çalışanlarımıza, seçim güvenliğini sağlayan emniyet güçlerimize, seçimin sağlıklı bir şekilde sonuçlanması için görev yapan il ve ilçe Seçim Kurulu Başkan ve üyelerine, diğer kamu personeline ve katkısı olan herkese teşekkür ediyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. “Vakit Büyük Türkiye Vakti”, “Vakit Hizmet Vakti”, “Teşekkürler Karaman.” dedi.