2010 yılında Karaman’da kurulan ve aktif hizmetleri ile geçen yıla oranla ekonomi dünyasında özellikle organizasyon ağında eğitim alanında üyelerine dönük mesleki ve teknik anlamda başarılı çalışmaları ile dikkat çeken TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği)’ni ziyaret eden Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Fatih Türedi, TÜMSİAD Yönetimi ve Üyeleri ile buluşmanın heyecanını yaşadı.
 “ZORLU BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR”
 “Siyasete sıcak bakan ve seven bir tarzımız var” diyerek TÜMSİAD Yöneticilerine kendisini ifade eden Fatih Türedi;“30 yılı aşkın süredir Karaman’da ticaretle uğraşmaktayım. Geçen yıl Belediye Meclis Üyeliği ve Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulundum. Dönemin Belediye Başkanı sayın Kamil Bey yurtdışı görevlerine çıktığı zaman en çok vekalet verdiği kişilerden biri oldum. Tecrübelerimiz genç yıllardan itibaren, siyasete sıcak bakan ve seven bir tarzımız var. Geçen süre içinde de 2002 yılından itibaren Ak Parti içinde de gönüllü olarak çeşitli görevler aldık. Ankara temsil olarak çok önemli bir yer. Önümüzdeki 4 yıl süreç olarak çok zorlu bir dönem olarak gözüküyor. Burada ben “Ç.A.B.A.M.I.Z” olarak kısaltmış olduğum (Çözüm süreci, Anayasa Değişikliği, Başkanlık Sistemi, Ak Parti’nin STK Entegrasyonu, Mutlu İnsanlar, Israrla Paralellerle Mücadele ve Zulme karşı dimdik durma ve nihayetinde zafere ulaşma) gibi benimsediğim ana konuları gittiğim her de özetliyorum. Sizlerle de paylaşma istedim. 
TÜMSİAD Başkanı Rifat Karaulu ise;“Öncelikle sayın Fatih kardeşimize bu nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu bu kutlu davada, şahsım adına, yönetim kurulum adına, gençler adına inşallah üyelerimiz adına başarılar diliyorum. Allah razı olsun. Buraya kadar geldiler. Kendilerini ifade ettiler. İnşallah bu yolda başarılı olursunuz. “diyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti. Türedi, daha sonra TÜMSİAD üyelerinin sorularını cevaplayarak çalışmalarında başarılar diledi.