31 Mart yerel seçim çalışmaları süresince Karaman’ın ilçelerini, köylerini ve beldelerini ziyaret eden, vatandaşın sıkıntılarını dinleyen, partisinin belediye başkan adayları ile il genel meclisi üyesi adaylarına destek isteyen CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, bu kez Karaman’da çarşı esnafını ziyaret etti. CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte esnafın kapısını çalan Ünver, hemşehrileriyle sohbet edip sorunlarını ve belediye başkan adayından taleplerini dinledi.

HERKESİN DERDİ AYNI

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında sohbet ettiği işçi, köylü, çiftçi ve esnafın hep ekonomik sıkıntılardan, geçim derdinden ve hayat pahalılığından dert yandığını ifade eden Ünver; “17 yılın sonunda geldiğimiz nokta hiç iç açıcı değildir. 17 yıldır tüm yönetme gücünü tek başına elinde bulunduran bu iktidar, çağımızın tüm olanaklarına, ülkemizin tüm sınırsız kaynaklarına ve halkımızın tüm fedakarlıklarına rağmen; ülkemizi ekonomisi dışa bağımlı, tarımı ve hayvancılığı ithalata dayalı, sofrasındaki patatesi yurt dışından alacak kadar kötü bir hale getirdi.” dedi.

TÜRKİYE KAZANACAK

AKP iktidarının halktan aldığı yetkiyi yerinde kullanmadığını, halk için reformlar yapmak yerine saltanat sevdasına düştüklerini ifade eden CHP Karaman Milletvekili Ünver sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bugün, esnafımız vergi borçlarını, kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisini koyamıyor. Ama aynı esnafın, güvendiği ve inandığı için oy verdiği iktidar; esnafı da çiftçiyi de emekliyi de köylüyü de unuttu. Tek dertleri seçim kazanmak. Koltuklarını sevdiler, halkı değil. Saraylara taht kurdular, halkın gönlüne değil. CHP, 31 Mart’ta milletin desteği ile tüm bu kötü gidişe dur diyecek. Yenilikçi ve kalkınmacı politikalarımız ile halkımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Esnafımız, çiftçimiz, işçimiz, memurumuz, gençlerimiz kazanacak, Türkiye’miz kazanacak.”