Ali Babacan tarafından kurulan Deva Partisinin Karaman İl Başkanlığına atanan Mustafa Burak Demirer ve Kurucu Heyet Üyesi Soner Arı gazetemize ziyarette bulundu.

Karaman’da bulunan Optimum Rehabilitasyon Merkezinin sahibi ve ayrıca Deva Partisi Karaman Kurucu İl Başkanı olarak atanan Mustafa Burak Demirer, parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek, gazetemiz yetkilisine ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

MUSTAFA BURAK DEMİRER KİMDİR?

1990 yılında Adana’da doğumlu aslen Karaman Hamidiye köyünden Demirer, İlköğretimini Adana tamamladı. Mersin Erdemli Anadolu Öğretmen Lisesini tamamladı. Necmettin Erbakan Üniversitesi, Eğitim Fakültesinde Özel Eğitim bölümünden mezun oldu. Hâlen Konya Gıda Tarım Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Yüksek Lisansına devam etmektedir.

Meslek hayatına 2012 yılında öğretmen olarak başladı. 2014 yılında kendi özel eğitim kurumunu açan Demirer, buradaki işine devam ederken 2020 yılında bir yayınevi ve yazılım şirketi kurmuştur. Sağlıklı ve Engelsiz Yaşam Derneğinin Kurucu Başkanı ve Karaman Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir. Aynı zamanda da birçok STK’da üye olarak görev almaktadır. İleri düzeyde İngilizce ve temel seviyede Almanca bilmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.