Bera Otel'de düzenlenen panele, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakcı, Hüseyin Üzülmez, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Konya, Karaman, Antalya, Afyonkarahisar ve Isparta illerinin milletvekilleri, belediye başkanları, kadın kolları başkanları ve İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu’nun da konuşmacı olarak katıldığı panele Karaman AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşekl ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

Daha sonra sözü alan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit “Hedefimiz inşallah Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde kadın belediye başkan ve meclis üyesi sayımızı çok daha yukarılara taşımak olmalıdır. Biliyoruz ki bizim en önemli varlık sebeplerimiz seçimlerde teşkilat çalışmalarımız ve sandıklarımız. Sayın Başbakanımız hep söyler, ‘seçim sandıkta kazanılır ve sandıkta da kaybedilir der’. Onun için canla başla çalışacağız ve sonuçları ve başarıları elde edeceğiz, elde etmeyi ümit edeceğiz. diye konuştu.