Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Torku Konyaspor ile oynayacakları maç öncesinde Konya’da sema gösterisi izledi.

Konya’da 7-17 Aralık tarihleri arası gerçekleştirilen Hz. Mevlana’nın 741. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri Mevlana Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Törenlerde en dikkat çeken bölümü sema gösterisi oluşturuyor.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Torku Konyaspor ile oynayacakları lig maçı öncesinde, yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya ve Cem Kınay ile birlikte sema gösterisini izledi. Program öncesinde Konya Valisi Muammer Erol’la selamlaşan Albayrak daha sonra Mevlana’nın 22. kuşaktan torunu olan Esin Bayru Çelebi ile tanıştı. Bayru ile kısa süren sohbetin ardından kendisine uzatılan mikrofonlara konuşan Albayrak, “Allah nasip etti, bugün buraya geldik. Hem de yarın maçımız var. Hanımefendiyle tanışma fırsatı buldum. Hakikaten tüylerim diken diken oldu. Muhteşem bir yer. Burada olduğum için çok mutluyum. Neden bunca yıl gelmedik, bunu kendime soruyorum. İlk girdiğimde kuş gibi hissettim kendimi. Çok huzurlu bir yere girdiğimi hissettim. Hakikaten de şu anda çok huzurlu ve mutluyum” dedi.

Esin Bayru Çelebi ise, hem Galatasaraylı hem Konyasporlu olduğunu belirterek, ‘iyi oynan kazansın’ şeklinde yorum yapınca Bayru’nun Galatasaraylı olduğunu duyan Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı oyuncuların tamamımın imzasını taşıyan bir forma hediye edeceğinin sözünü verdi.

Programı büyük bir ilgiyle takip eden Albayrak, sema gösterisi sırasında cep telefonunun kamerasıyla da semazenleri çekmeyi ihmal etmedi.