ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Beşiktaş maçında sürpriz yapmayı hedefliyor.

Kulübün basın sözcüsü Tamer Gülcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem ligde hem de kupada başarılı şekilde yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'ndaki ikinci maçta sahalarında Sarıyer'i 1-0 yendiklerini anımsatan Gülcan, yarın deplasmanda Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını İstanbul'da tüm hızıyla sürdürdüklerini aktaran Gülcan, "Kupada takım olarak gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek istiyoruz. Beşiktaş şu an Spor Toto Süper Lig'in lideri konumunda. Rakibimizin gücünün farkındayız ancak biz de hem İstanbul hem Adana'daki karşılaşmalarda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sürpriz yapmayı seven bir takımız, netice almak için sahaya çıkacağız" dedi.

Gülcan, mavi-lacivertli takımın Beşiktaş maçının ardından Adana'ya dönerek PTT 1. Lig'deki zorlu Osmanlıspor maçına hazırlanacağını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'ndaki puan durumu:

TAKIMLAR O G B M A Y P 1. Çaykur Rizespor 2 2 0 0 3 1 6 2. Beşiktaş 2 1 0 1 4 1 3 3. Adana Demirspor 2 1 0 1 2 2 3 4. Sarıyer 2 0 0 2 0 5 0