KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor) Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Hatay Büyükşehir Belediyespor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan 10 haftada 8 galibiyet ve 2 mağlubiyetle averajla Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer aldıklarını hatırlattı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle 7 maçlık galibiyet serisinin sona erdiğini anımsatan Bozbey, şunları kaydetti:

"Gardımızın yokluğunu bu maçta çok hissettik, Gray izinli olduğu için ülkesindeydi. Kötü günümüzdeydik, çok kötü oynadık. Bir de eksik oynayınca bu fark ortaya çıktı. Hatay Büyükşehir Belediyespor karşısında beklemediğimiz yenilgi aldık. Ligde ikinci kez mağlup olduk. Bu mağlubiyetle averajla ikinci sıraya yerleştik. İyi bir takımız, her zaman mağlubiyetleri telafi edecek gücümüz var. Bundan sonra da yenilgiler olabilir. Önümüzde İstanbul Üniversitesi ve Fenerbahçe maçları var. O karşılaşmaları kazanmaya çalışacağız."