A Sebatspor, Arsinspor, 1461 Trabzon, Turgutluspor, Kızılcabölük, Sivas Bld, Çorum Bld, Düzyurtspor, Artvin Hopaspor, M. Yeşilyurt Bld, 52 Orduspor FK ve son olarak Batman Petrol forması giyen Ali Kemal Başaran artık Karaman FK başarısı için ter dökecek.

Karaman FK transferi konusunda duygularını paylaşan Ali Kemal Başaran: ‘’Geçen yılki şampiyonluktan sonra bir yenisi için buradayım. Hocamız, başkanımız ve yönetim kurulumuzun istekleri doğrultusunda şampiyonluk hedefine ulaşacağımıza inanıyorum. Takım arkadaşlarımın çoğunu tanıyorum. Güzel bir aile ortamı ile sezon sonunda hedefimize ulaşacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Karaman FK Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Muhammet Aksoy ise: ‘’Sadece transferde değil; tesis zemini çalışmalarımız, yeni tesis ve kulüp binası konusunda da yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Transferimize baktığımızda ise hocamızın kuracağı sistem için en iyi şekilde çalışıyoruz. Ali Kemal Başaran da başarılı olacağına inandığımız, hedefimize ulaşmada bize büyük katkı sağlayacak bir oyuncu. Şehrimize hayırlı olsun.’’ ifadelerini kullandı.