İlk yarı kendi evinde kaybettiği puanlar ve Teknik Direktör Nasuh Aköz’ün yönetime sunduğu rapor sebebi ile devre arasında bazı oyuncuları ile yollarını ayırdı. Karaman Belediye Spor ikinci yarı daha genç, yetenekli, ekonomik ve Karamanlı sporcularında görev alabileceği bir kadro ile yoluna devam etti.
İkinci Yarının En İlginç Anı Kaleci Gökhan’ın Golü Oldu.

İkinci yarı rakip fileleri 18 kez havalandırdı. Karaman Belediye Spor 2013 – 2014 sezonunda 32 gol attı. İkinci yarı yoluna forvetsiz devam eden Karaman Belediye Spor ’da kaleci dahil bir çok sporcu gol attı. En ilginç gol kaleci Gökhan’dan geldi. Kaleci Gökhan Köksal Mersin Büyük Şehir Belediyesi MESKİ Spor maçında 70 metreden gol attı. Gökhan’ın golü sosyal medyada en çok izlenen goller arasına girdi. Gollerde orta saha ve kanat oyuncuları öne çıktı.

İşte Karaman Belediye Sporun Golcüleri:

Gökhan Köksal – Kaleci - 1 Gol Samet Pirdal - Defans - 1 Gol Hasan Saka – Defans - 1 Gol Mehmet Ali Koç- Defans - 1 Gol Samet Dağlı - Orta Saha Kanat - 5 Gol Yusuf Kılıç - Orta Saha Kanat - 4 Gol Uğur Önal - Orta Saha Forvet Arkası -5 Gol Ali Karaağaç - Orta Saha Ön Libero - 3 Gol Celalettin Yatmaz - Orta Saha Kanat - 1 Gol Adil Arıcı – Forvet - 2 Gol Ahmet Özen – Forvet Arkası- 1 Gol Muzaffer İlhan - Orta Saha Ön Libero - 4 Gol Cihan KutanOrta Saha Kanat Forvet - 3 Gol

En Çok Puan Toplayan, En Az Gol Yiyen Takım Belediye Spor.

Belediye spor ikinci yarıda en az gol yiyen takım oldu. İlk yarı 16 gol yiyen Karaman Belediye Spor İkinci yarı kalesinde sadece 4 gol gördü. Karaman Belediye Spor ’un rakipleri Niğde Belediye 30 Puan, Ceyhan 28 Puan, Kozan 28 Puan, Meski 24 Puan, toplarken Karaman

Belediye Spor 10 Galibiyet, 2 Mağlubiyet ve 1 Beraberlik ile 31 Puan toplayarak ikinci yarıda en çok puan toplayan takım oldu. Son Maçta lider Ceyhan’ı yenerek ligi üçüncü bitirdi.

“İkinci Yarıda Taraftarımızı Sevindirdik”

Kulüp Başkanı Osman Ünüvar yaptığı açıklamada “ İkinci yarı 51 puan olan hedefimizi tutturduk, evimizde oynadığımız maçlarda taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyorduk. Hamdolsun ikinci yarı bunu başardık. Önümüzdeki sezon için iyi bir altyapı oluşturduk. Belediye Başkanımızın belirleyeceği vizyon ve imkanlar dahilinde gelecek sezon en iyisini yapmaya çalışacağız. Tabi ki önce son maçımızı kazanmalıyız. Hafta sonu oynanacak olan maçımıza bütün sporseverleri bekliyoruz.” dedi.

Karaman Belediye Spor ‘un Son Maçı Özkon Spor İle Pazar Günü

TFF BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’ne devam edecek takımı belirleyecek olan son maç 27 Nisan 2014 Pazar Günü saat 15.00’de Bal ligindeki temsilcimiz Karaman Belediye Spor ve Karaman Amatör Küme Şampiyonu Özkon Spor arasında oynanacak. Maçı Kazanan Takım 2014-2015 Sezonunda BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’nde Karaman’ı temsil edecek.