ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve AK Parti Milletvekili Harun Karacan, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Bursaspor'u konuk edecek Eskişehirspor'un teknik heyetine ve futbolcularına ziyarette bulundu.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne gelen Vali Tuna ve Karacan'ı kulüp başkanı Mesut Hoşcan ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Tuna, antrenmanın yapıldığı sahaya geçerek, teknik direktör Samet Aybaba ve futbolcularla fotoğraf çektirip, oyunculara baklava ikram etti.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Tuna, Eskişehirspor'un hem iyi hem de kötü günde yanında olduklarını vurguladı.

Kasımpaşa maçını bir yol kazası olarak niteleyen Tuna, "Eskişehirsporumuza her türlü desteği vermek için Eskişehir el birliği ve gönül birliği etmeli. Sayın Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ve milletvekillerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu işin yarısı motivasyon. Futbolcularımıza ve hocamıza bu yüzden destek olmalıyız. Bursaspor maçı var ve ona odaklanıyoruz. İnşallah iyi bir galibiyet alarak, göndermek istiyoruz. Hedefimize ulaşmayı arzu ediyoruz" diye konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ise bugünün Eskişehirspor'un yanında olma günü olduğunu belirterek, siyah-kırmızılı takımı hiçbir koşulda desteksiz bırakmayan taraftarın da emeklerinin boşa gitmemesi için bu şehirde seçilmiş ve atanmışlar olarak yanlarında olduklarını dile getirdi.

Kulüp başkanı Mesut Hoşcan ise Eskişehirspor’un ikinci bir "Vali Baba"ya sahip olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ve taraftarın Bursaspor maçında desteklerini beklediklerini ifade etti.


- Bursaspor hazırlıkları başladı


Eskişehirspor, Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.