Avrupa defterini kapatan Galatasaray, şampiyonluğu hedeflediği Spor Toto Süper Lig’de Torku Konyaspor’un konuğu oluyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tarihinin en kötü performansını sergileyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü lige çevirdi. 13. hafta mücadelesinde Aykut Kocaman’ın takımı Torku Konyaspor’a konuk olacak olan Aslan, sahadan 3 puan ile ayrılarak ligdeki galibiyet serisini 3’e çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

27. RANDEVU

İki ekip, bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 27. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 26 karşılaşmada Galatasaray, 20 galibiyet elde ederken, 2 karşılaşmada ise sahadan puansız ayrıldı. 4 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

DÜDÜK SÜLEYMAN ABAY’DA

Bu akşam saat 19.00’da Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. Abay’ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Emre Altun olacak.

TORKU KONYASPOR’DA İKİ EKSİK

Ev sahibi ekipte, sakatlıkları süren Rumen futbolcu Ciprian Marica ve Mehmet Güven sarı-kırmızılı takım karşısında forma giyemeyecek.

HASAN KABZE FORMDA

Torku Konyaspor’un en formda ismi 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Hasan Kabze. Ligde oynanan son 4 karşılaşmada 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen Kabze, takımının en golcü ismi olarak dikkat çekiyor.

GALATASARAY’DA 4 OYUNCU SINIRDA

Öte yandan Galatasaray’da Torku Konyaspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartı bulunan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, bu akşamki mücadelede kart görmeleri durumunda 14. haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

Karşılaşma öncesi her iki takımın muhtemel 11’i şöyle:

Konyaspor: "Belec, Tolga, Selim, Kokalovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Uğur, Djalma, Hleb, Ömer Ali, Hasan Kabze."

Galatasaray: "Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Melo, Selçuk, Bruma, Sneijder, Burak ve Umut."