Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, bugünlere kolay gelmediklerini ve kötü giderken gemiyi terk etmeyeceklerini açıkladı.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin, Bursaspor maçını değerlendirdi. Ertekin, "Son oynadığımız Bursaspor maçı bizim için bir hayal kırıklığı oldu. Maçın hemen başında arka arkaya goller yememiz bizi de oyuncularımızı da şoka soktu. Şu an ki tablonun suçlusu biziz ama düzeltecek olanlarda bizleriz. Eskişehir maçında kötü tabloyu ortadan kaldırarak gerçek Balıkesirspor’un gücünü ortaya koymamız gerekiyor. Zor tabloda birlik olmalıyız. Kötü gidişin kimseye faydası yok. Buradan taraftarlarımıza sesleniyorum. Geçmişte olduğu gibi birlik olup kötü gidişe dur diyerek Balıkesirspor’u oyuncularımızla, taraftarımızla iyi yerlere getireceğiz. Eskişehir maçı ile birlikte gücümüzü göstereceğiz" dedi.

Taraftarın tepkisi ile ilgili bir soruyu cevaplayan Ertekin, "Futbolda bazen böyle günler oluşur. Taraftarın gösterdiği tepki normal. Nasıl ki biz başarılıyken taraftarlar bizim lehimize tezahürat yapıyorsa işler kötüye gittiğinde bunun aksinin olması çok normal bir tepkidir. Bundan sonra alınacak kötü skorlarda böyle tepkilerin geleceğinin farkındayız. Başarıya ödül varsa başarısızlığı ceza var. İç saha galibiyet pirimi kadar oyuncalara mağlubiyet için yaptırım uygulanacaktır" şeklinde konuştu.

Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ertekin, konuşmasını şöyle tamamladı: "Çok zor günlerden geçiyoruz. Teknik direktörlük bugünlerde belli olur. Biz kolayı seçen insanlar değiliz. Buralara kolay gelmedik. Kolayı seçmeyeceğiz. Dik duracağız. Bütün şehri de başarı elde ederek yanımıza alacağız . İşler kötüye giderken gemiyi terketmeyeceğiz. Oyuncularımızı iyi motive ederek pazartesi günü Eskişehir deplasmanından mutlu ayrılmak istiyoruz. Ama lütfen taraftarımız bize güvensin. Biz Balıkesirspor’u bu yıl da ligde tutmaya var gücümüzle çalışacağız".