Devre arasında 3 ismi kadrosuna katan Göztepe, Orduspor’dan Emre Aygün ve Erkan Sekman’a da 1,5 yıllık imza attırdı.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Göztepe, adeta transfere doymuyor. Teknik direktör Metin Diyadin’in raporu doğrultusunda daha önce MKE Ankaragücü’nden Mehmet Erdem Uğurlu, Osmanlıspor’dan Emrah Meteoğlu ve Orduspor’dan Ümit Tütünci’ye imza attıran sarı-kırmızılılar, yine Orduspor’dan Emre Aygün ile Erkan Sekman’ı kadrosuna dahil etti.

Göztepe’ye 1,5 yıllığına imza atan Emre Aygün, 2003 yılında Trabzonspor’da profesyonel oldu. 2005 yılını Yozgatspor ve Akçaabat Sebatspor’da kiralık olarak geçirdi. Daha sonraki yıllarda sırasıyla Ankaragücü, Eskişehirspor, Gençlerbirliği, Buğsaşspor takımlarının formasını giydi. Oynadığı her takımda golleri ve asistleriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu, son olarak PTT 1. Lig takımlarından Orduspor’a transfer oldu ve 1,5 sezon burada forma giydi. U-15, U-18 ve U-19 Milli Takımlarında da forma giyen oyuncu, Türkiye liglerinde 174 maçta forma giydi ve 46 gol kaydetti.

Kendisini 1,5 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atan Erkan Sekman ise 2003 yılında Beşiktaş’a imza atarak profesyonel futbol yaşantısına başladı. Bir sezon sonra Karagümrük’e kiralık verildi ve iki sezon boyunca burada mücadele etti. Daha sonra sırasıyla Torku Konyaspor, Gaziantepspor, Denizlispor, Antalyaspor, Mersin İdman Yurdu formaları giydi. Son olarak Orduspor’a transfer olan tecrübeli oyuncu, profesyonel liglerde 227 maça çıktı ve toplam 6 gol kaydetti.