Türkiye Hentbol Federasyonu 2020-2021 Sinem Aksu Sezonu’nda 1. Lig’e yükselme mücadelesi veren Karaman temsilcisi Minik Atılım Spor Kulübü Ankara’da oynanan 2. Lig Play-off maçlarında 3’te 3 yaparak İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK ile birlikte 1.Lig’e yükselen takımlar oldu.

Karaman temsilcisi ilk maçında Mardin Kızıltepe Spor Kulübünü 35-26, ikinci maçında Kırşehir Belediyespor’u 25-24 ve son maçında İstanbul Göktürk Spor Kulübü 28-21 yenerek tarihi bir başarıya imza attı.

Kulüpten yapılan açıklamada ise, “Çıktığımız bu zorlu yolda birçok engelle karşılaşmamıza rağmen pes etmedik. Hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerleyip istediğimiz noktaya geldik. Çok mutluyuz. İstedik, inandık, başardık! Durmak yok. Bundan sonra daha güzel günler için daha çok çalışacağız. Çıktığımız bu yolda bizi destekleyen Karaman Valimiz Mehmet Alpaslan Işık'a, Karaman Milletvekilimiz Selman Oğuzhan Eser'e, Karaman Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı'ya, Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgene, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorluya ve Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.