Ortadoğu İşitme Engelliler Spor Kulübü Eğitim Derneği Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’nun 20 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kuruluna 100’ün üzerinde delege adına sahte imza toplandığını söyledi.

Sahte imza olayına kendi adının da karıştırılması üzerine Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulunan Ortadoğu İşitme Engelliler Spor Kulübü Eğitim Derneği Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, konuyla ilgili olarak yaptığı suç duyurusunda şunları ifade etti:

“Yapılacak genel kurulda başkan adaylarından Sayın Ahmet Öztürk’ü desteklediğimizi yazılı olarak bildirdik. Delegelerin tekliflerinin sayımında ismimin yazılı olduğu iki farklı dilekçe bulunduğu tespit edilmiştir. İfade ettiğim gibi biz başkan adaylarından Sayın Öztürk’ü desteklediğimize ilişkin imzamızı vermiştik. Diğer başkan adayı Sayın Emin Sefil’in teklif edildiğine dair düzenlenmiş dilekçe ve imza şahsıma ait değildir. İmzam taklit edilmek suretiyle sahte belge düzenlenmiş ve başkanlık seçimlerinde usulsüzlük yapılmıştır. Bu nedenle kendisinden şikayetçi olduğumu belirtir; şüpheli hakkında gerekli soruşturmanın yapılarak kamu davası açılmasını ve eylemine uyan suçlardan dolayı cezalandırılmasını talep ederim.”