Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Semiz yaptığı açıklamada; “Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez 7 branşta Mersin'de gerçekleştirilen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonalarından, Türkiye Güreş Şampiyonasında Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Yusuf Mücahit Koç 57 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Yine sporculardan 55 kiloda Mustafa Özer ve 74 kiloda mücadele eden Ali Ülkar ise Türkiye 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Sporcu idarecisi Mehmet Semiz'i ve Antrenör Erdoğan Taktak'ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Teakwondo Türkiye Şampiyonası'nda Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Ali Can Fındık ve Rabia Ayabakan Türkiye 3.'sü olmuştur.

Sporcumuzu, idarecisi Ali Semiz'i ve Antrenörümüz Sadullah Bacaksız'ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Tenis Türkiye Şampiyonası’nda Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Demet Coşkun Karaman adına ilk defa tenis müsabakalarında çiftler müsabakasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Sporcu ve idarecisi Abdullah Bircan’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Mustafa Özer 1500 m koşusunda Türkiye 3.'sü, sporculardan Rabia Ayabakan disk atma katagorisinde Türkiye 3.'sü ve Erdal Düzenli 10.000m koşusunda Türkiye 3.'sü olmuştur.  Sporcularımızı ve idarecisi Mehmet Kesiktaş'ı ve Antrenorümüz Murat Yurdadön'ü tebrik eder, başarılar dileriz.

Valimiz Fahri Meral’e Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı’ya Gençlik ve Spor Müdürümüz Ali Osman Bebek’e ve Sponsorumuz olan Duru Bulgur A.Ş ailesine ve dereceye giren sporcularımıza teşekkürlerimi sunarım.” dedi.