Yetkililer, Ankara’da TFF yönetim kadrosu ile birebir görüşmelerde bulundu. Karaman Belediyespor’un haklı mücadelesi için gerekli olan bütün çalışmaları tamamladıklarını dile getiren yönetim, Karaman Belediyespor’umuzun 3. Lige çıkması bir haktır. Bu hakkın yerine gelmesi için bütün gayretlerimizi gerekirse hukuki anlamda da sürdüreceğiz dedi.

NİHAT ÖZDEMİR İLE GÖRÜŞME!

Karaman Belediyespor’un hakkını korumak için çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden yönetim; TFF Başkanı Nihat Özdemir’i ve Ali Düşmez’i arayarak, konunun tekrar gözden geçirilmesini istedi.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KALAYCI KARAMAN BELEDİYESPOR İÇİN SEFERBER OLDU

Karaman Belediyespor yönetimi MHP Genel Başkan yardımcısı Mustafa Kalaycı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz, MHP TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Ak Parti TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ile görüşmelerde bulundu. Gelişmeler hakkında demeç veren Karaman Belediyespor yönetimi “Geçtiğimiz haftalarda Riva’ya giderek oradaki tüm yöneticiler ile görüşmüştük. Çalışmalarımızı takip edip bize destek veren MHP Genel Başkan yardımcısı Mustafa Kalaycı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz, MHP TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Ak Parti TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e Karaman adına çok teşekkür ediyoruz.  Daha yolun başındayız. Karaman bizim memleketimiz. Sonuç alıncaya kadar çalmadık kapı bırakmayacağız.” diye konuştular.

CHP KARAMAN MİLLETVEKİLİ ÜNVER’E TEŞEKKÜR

Bu arada TFF’nin verdiği karar ile mağdur olan Karaman Belediyespor’un mağduriyetini TBMM’de dile getiren ve mağduriyetin giderilmesi konusunda bir konuşma yapan Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver’e de Kulüp yönetimi teşekkür etti.